keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

JANSSONINKIUSAUS



1 ps (500 g)  peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
1 rs (100 g)  anjovisfileitä
2 dl  Vispikermaa tai -ruokakermaa
tilliä

Lisäksi:
Etikkapunajuuria ja -maustekurkkuja

1. Levitä voideltuun uunivuokaan puolet jäisestä peruna-sipulisekoituksesta. Jaa päälle anjovisfileet. Ripottele anjovisfileille hienonnettua tilliä ja levitä päällimmäiseksi peruna-sipulikerros.

2. Sekoita kerman joukkoon anjovisliemi ja kaada seos vuokaan. Kypsennä 200 asteessa keskitasolla noin 45 minuuttia. Hienonna pinnalle tilliä.

3. Tarjoa Etikkapunajuurien, -maustekurkkujen tai piparjuurella maustetun punajuurisalaatin kanssa.

Vinkki!Mikroaaltouunissa kypsennys kestää täysteholla (650 W) 16-18 minuuttia.

Ei kommentteja: