1 ps (500 g) peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
1 rs (100 g) anjovisfileitä
2 dl Vispikermaa tai -ruokakermaa
tilliä
Lisäksi:
Etikkapunajuuria ja -maustekurkkuja
1. Levitä voideltuun uunivuokaan puolet jäisestä peruna-sipulisekoituksesta. Jaa päälle anjovisfileet. Ripottele anjovisfileille hienonnettua tilliä ja levitä päällimmäiseksi peruna-sipulikerros.
2. Sekoita kerman joukkoon anjovisliemi ja kaada seos vuokaan. Kypsennä 200 asteessa keskitasolla noin 45 minuuttia. Hienonna pinnalle tilliä.
3. Tarjoa Etikkapunajuurien, -maustekurkkujen tai piparjuurella maustetun punajuurisalaatin kanssa.
Vinkki!Mikroaaltouunissa kypsennys kestää täysteholla (650 W) 16-18 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti