lauantai 20. helmikuuta 2010

Tulinen kebabkastike

2 sipulia
1 keltainen paprika
1,5 dl chilitomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 dl jaffaa
2 rkl sinappia
loraus etikkaa
1 rkl basilikaa
1 tl oregano
1 rkl rouhittua mustapippuria
2 tuoretta habaneroa
suolaa, sokeria maun mukaan
4 dl rypsiöljyä

1. Laita tehosekoittimeen kaikki muut ainesosat paitsi öljy. Sekoita aineet kevyesti keskenään.
2. Lisää öljy ohuena nauhana tehosekoittimen pyöriessä kunnes kaikki öljy on lisätty.

Maistele ja mausta tarvittaessa. Kastike säilyy parisen viikkoa jääkaapissa esim. suljetussa pullossa. Kannattaa ravistaa pulloa ennen käyttöä.

Lähde

Ei kommentteja: