Raaka-aineet:
400 - 600 g lehtitaikinaa
400 gr paistjauhelihaa
1½ dl pitkäjyvä riisiä
1 kpl kananmuna voiteluun
jauhettua maustepippuria
suolaa
sipulijauhetta
Täyte:
Keitä riisi kypsäksi ja ruskista jauheliha, sekoita ne keskenään ja mausta suolalla, maustepippurilla ja sipulijauheella
Levitä lehtitaikinarulla ja leikaa se noin 10x10 cm kokoiseksi palasiksi, aseta ruokalusikallinen täytettä lehtitaikinapalasen keskelle ja voitele vatkatulla kanamunalla palasen reunat, taita lehtitaikinapalanen niin että siitä tulee kolmion mallinen ja täyte jää sisään, painele voidellut reunat hyvin kiini etteivät aukea paistaessa, voitele myös vatkatulla kanamunalla pateijat päältä ennen paistamista, paista 225 asteisessa noin 13-15 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti