sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Bulgursalaatti

1,5 dl cuscus
2 dl kiehuvaa vettä
1 rkl oliiviöljyä (rypsi toimi ihan hyvin)
2 kuutioitua luumutomaattia (kirsikkatomaatteja joutui laittamaan enemmän)
1,5 dl hienonnettua punasipulia
1/2 oranssi paprika, kuutioituna
pätkä kurkkua
puntti korianteria, karkeasti hienonnettuna (unohdin koko rehun, persilja ajaa saman asian)

vinaigrette:
1 tl tabasco habaneroa

1 valkosipulinkynsi (laitoin kourallisen valkosipulijauhetta)

1 rkl vettälimen kuori ja mehu

1 tl juustokuminaa

3 rkl öljyä suolaa ja pippuri

Laita kattilaan cuccus ja päälle kiehuva vesi, anna turvota. Kuutio vihannekset. Sekoita cuscusin sekaan. Tee vinaigrette ja kaada sekaan.

Lähde

Ei kommentteja: