On kuulemma hyvää muidenkin ruokien kanssa. Laitan lisää sitten kun olen saanut tuon valmiiksi.
Aineet:
200 g tuoretta inkivääriä
2 tl suolaa
2 dl riisiviinietikkaa
3 rkl sokeria
7 rkl vettä
Ohjeet:
1. Itketä inkivääriä - eli hiero kuoritun inkiväärin pintaan suolaa. Laita jääkaappiin.
Seuraavana päiväna valuta ja kuivaa.
2. Tee marinadi - sekoita sokeri, kuuma vesi. Seloita kunnes sokeri on liuennut. Lisää riisiviinietikka.
3. Leikkaa inkivääri perunan kuorimaveitsellä ohuiksi lastuiksi. Kasta 2 min kiehuvaan veteen.
4. Laita kannelliseen purkkiin, säilytä jääkaapissa. Valmista kun inkivääristä on tullut vaaleanpunertavaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti