lauantai 6. joulukuuta 2008

Intialainen lihapata (7 annosta)

2 sipulia
4 valkosipulin kynttä
800 g karjalan- tai palapaistilihaa
1 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
2 prk (à 125 g) mangososetta (lastenruoka)
4 rkl mietoa currytahnaa
1 tl chilirouhetta
4 dl vettä

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Kaada lihojen kanssa uunivuokaan. Sekoita keskenään inkivääri, mangosose, currytahna ja chilirouhe ja sekoita liha-sipuliseokseen. Kaada päälle vettä niin paljon että, että ainekset melkein peittyvät. Hauduta kannen alla noin 2 tuntia. Tarjoa padan kanssa riisiä, turkkilaista jogurttia (ja haluamasi makuista chutneytä).

Lähde: Ruokamaailma

Ei kommentteja: