perjantai 29. elokuuta 2008

Lohimedaljongit ja parmesaanitahna (4 annosta)


















4 (600-800 g) lohimedaljonkia

vajaa 1 tl suolaa

hiukan mustapippuria

Tahna:

2 tl kevytranskankermaa

2 dl parmesaanijuustoraastetta

3 rkl hienonnettua tilliä

1 tl rosmariinia

2 tl roseepippuria

3 silputtua aurinkokuivattua tomaattia

ripaus suolaa

hiukan mustapippuria

Valmista tahna sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Sirottele kaloille vähän suolaa ja pippuria. Grillaa medaljonkeja suoraan grillissä tai folion päällä muutama minuutti molemmin puolin. Nosta medaljongeille nokare tahnaa ja anna sen sulaa. Tarjoa lisänä kasviksia tai uusia perunoita.

Lähde: http://www.yhteishyva.fi/ruokamaailma/reseptit/paaruoka_l_m/fi_FI/lohimedaljongit_ja_parmesaanitahna/

Ei kommentteja: