torstai 28. elokuuta 2008

Curry-banaanikeitto á la Etola




Ainekset ½ - 1 l vettä (ohjeessa ei ollut tarkkaa
määrää)
2 banaania (mieluummin ihan vihreitä)
2 porkkanaa
2 sipulia
1 tölkki tomaattimurskaa tai tuoreita tomaatteja
½ kourallista valkosipulin kynsiä
rajusti currya
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria
valkopippuria
suolaa tai vihannes-, kana- tai lihaliemikuutioita

Valmistus:

Laita ensin vesi kiehumaan, sillä aikaa kun
vesi kiehuu pilko banaanit, porkkanat ja sipulit. Laita kattilaan
liemikuutio ja porkkanat. Sitten sipulit, valkosipulit, tomaatit ja pippuria maun mukaan. Banaanit laitetaan ihan viimeiseksi. Ja currya niin perkuleesti, että kurkussa tuntuu.

Itse laitan sekaan vielä paketin pekonia, jotta pitäisi nälkää loitolla pitempään. Kaippa siihen kävisi broilerinsuikaleetkin, olisi vähemmän rasvaa.

Lähde: Etelä-Suomen sanomat monta vuotta sitten.

9.7.2009 Vihdoinkin sain laitettua kuvan tänne. Kuvan keittoon lisäsin varsiselleriä, punaista-, vihreää- ja keltaista parikaa. Kaapissa oli jämiä joista piti päästä eroon. Hyvää tuli tästäkin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mitä helvettiä

Anonyymi kirjoitti...

Hetkinen, banaaneja? Oletko kokeillut ko. Keittoa ns. Smoothiena eli kaikki tehosekoittimella siistiksi?