(10 annosta, à 65 g)
Ainekset:
1/2-1 tlk (à 580 g) Pirkka sipuli-, mauste- tai tillisilliä
3 kananmunaa
nippu tilliä
1 punasipuli
1 pkt (150 g) Pirkka graavisuolattua kirjolohifileetä
1-2 prk smetanaa tai ranskankermaa
ruukku ruohosipulia
1. Valuta sillipalat liemestään. Keitä munat koviksi eli noin 10 minuuttia. Jäähdytä munat kylmässä vedessä. Hienonna kuoritut munat kuutioiksi esimerkiksi munaleikkurilla. Hienonna tilli. Kuori ja hienonna punasipuli.
2. Kokoa kaikki ainekset matalareunaiselle kulmikkaalle vadille ruuduiksi. Koristele ruohosipulilla.Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
Vinkki! Voit käyttää myös mätiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti