Kuvassa pata näyttää vajaalta koska olemme syönneet jo pari kertaa, hyvä kun kerkesin ottaa kuvan. Sehän vain todistaa kuinka hyvää se on.
1 kpl porsaanpihvifilettä
1 tölkki hillosipulia
2 dl kermaa
1 l vettä
vehnäjauhoja
persiljaa
suolaa tai lihaliemikuutioita
mustapippuria
Leikkaa liha sopiviksi paloiksi, pyörittele ne vehnäjauhoissa, paista ne paistinpanussa kauniin ruskeaksi pinnalttaan, laita ne pataan.
Kaada pataan n. litra vettä, lisää sekaan 2 lihaliemikuutiota tai suolaa sopivasti, laita sekaan hillosipulit ja hieman sipulien lientä ja anna kypsyä ½ tuntia.
½ tunnin päästä laita perunat kiehumaan, kun perunat ovat kypsiä lisää kastikkeen sekaan kerma ja pippuri. Kastikeen voi koristella vaikka persiljalla.
2 kommenttia:
Tuo sinun kastikkeesi maistuu ihan hyvältä, mutta voisit vähän panostaa valokuvien laatuun. Kuvassasi kastike nimittäin näyttää koiran oksennukselta, koska valaistus ja värit ovat vääristyneet. Sellainen ei houkuta sivullesi tulleita kokeilemaan.
Heh, niinhän se näyttää. Silloin oli käytössä joku "mikki hiiri" kamera, ei sillä saanut parempia kuvia.
Onneksi olit rohkea ihminen ja kokeilit kuvasta huolimatta. :)
Lähetä kommentti